Сучасні традиції святкування

    За пару тижнів до Нового року всі дні вже розписані на різноманітні корпоративи. У «Бістро Пекаря», що розташоване на шляху до парку «Межигір’я», святкують не лише місцеві компанії, а й столичні

     

    Приїжджають айтішники, бізнесмени і навіть медики. Наприклад, минулого року тут святкував Київський пологовий будинок № 5.

     

    – Найцікавіші вечірки – костюмовані. Працівникам ресторану запам’ятався тематичний корпоратив «Країни світу». Кожен гість заздалегідь отримав завдання і мав прийти в одязі, пов’язаному з певною країною. Відгадувати їх за вбранням виявилося доволі цікавою розвагою для всіх, – розповіла Мар’яна Веклич, директорка ресторану.

     

    На кожному поверсі ресторану – по ялинці, ще одна вбрана красуня – у дитячій кімнаті.

     

    – Ці новорічні дерева – дійсно надзвичайно пишні та гарні, про них навіть перепитують гості, чи будуть саме такі ялинки, як минулого року, бо дуже сподобалися. Тож постійні клієнти ресторану вже чекають нагоди зробити новорічні фото з ялинками «Бістро Пекаря», – додала Мар’яна.

     

    All inclusive

     

    У ресторані для банкетів запровадили формат «all inclusive». Це чотири пропозиції комплексного банкетного меню для гостей, у якому є безлімітний алкоголь. Горілку, червоне або біле вино, різні настоянки для гостей свята наливатимуть без обмежень. Якщо хтось хоче пити віскі, коньяк, шампанське – може принести їх із собою. А от безалкогольні напої – лише від ресторану. Компоти, узвари, газована і негазована вода є у комплексних пропозиціях із розрахунку один літр на людину.

     

    Їжі також вдосталь. У пропозиції за 900 грн на особу – 1 кг страв на гостя, за 1 100 грн – 1,2 кг, за 1 300 і 1 500 грн – по 1,4 кг. Будуть і салати, і основні страви з риби та м’яса, і гарніри.

     

    У пропозиціях не передбачені чай, кава та солодощі. Також додатково доведеться сплатити за обслуговування: + 10% до загального чека.

     

    Вдома – як у ресторані

     

    У новорічну ніч «Бістро Пекаря» не планує працювати. Проте готує спеціальне новорічне меню для охочих розпочати 2022 рік із ресторанними стравами у себе вдома. Доставка і самовивіз працюватимуть 30 і 31 грудня.

     

    У новорічному меню обіцяють лише найкращі страви: лосось, фаршироване курча, фірмова качка від шеф-кухаря, запечена з апельсинами; лопатка ягняти в соусі з в’яленими томатами й оливками, олів’є з копченим вугром.

     

    – А ще – Київський торт власного виробництва – це король серед десертів «Бістро Пекаря». Повітряне безе, змащене кремом із маскарпоне з фундуком, – заінтригувала керівниця ресторану.

     

    Дитяча зона

     

    Спочатку святкували тут весілля, за рік – хрестини, а тепер цей малюк щонеділі навідується до дитячої кімнати на майстер-класи. Так ресторан «Бістро Пекаря» стає дійсно сімейним.

     

    – Варто зазначити, що «Бістро Пекаря» – це мережа з п’яти ресторанів. Інші розташовані на трасах. Невдовзі відкриється перший заклад у центрі Києва. Проте з усієї мережі саме наш ресторан у Межигір’ї є найбільш орієнтованим на гостей із дітьми. Тут найкраща дитяча кімната. На кожні вихідні продумують різні розважальні програми. Це майстер-класи з рукоділля та приготування солодощів, інтелектуальні та інтерактивні ігри, паперові або бульбашкові дискотеки, ліплення, настільні та VR-ігри, аквагрим, хімічні досліди та квести. Батьки залюбки беруть із собою дітей, бо їх тут не чути і не видно. Вони зайняті у дитячій кімнаті. А влітку також гуляють на майданчику надворі, – пояснила Мар’яна Веклич.

     

    Відомі гості

     

    Проте найгарячіший сезон у ресторану «Бістро Пекаря» таки влітку. Весілля, дні народження, хрестини й просто святкові зустрічі. Траплялося, й по вісім банкетів одночасно проводили. Люди більше гуляють у парку «Межигір’я», а повертаючись, заходять обідати або вечеряти до ресторану.

     

    Тут їли та відпочивали відомі співаки – Надя Дорофєєва та Дмитро Монатік. Також був гостем і телеведучий Дмитро Танкович. Їхні фото не висять на стінах, їх ніхто не фотографував і не смикав за рукава – взяти автограф. Бо в ресторані поважають своїх клієнтів, а їхнє комфортне перебування в закладі є найголовнішим.

     

    Шеф-кухар слідкує за стравами, за якістю, за подачею. А ще є бренд-шефи, які постійно вигадують якісь новинки для меню.

     

    – Людям завжди хочеться чогось інакшого. Тому раз на три-чотири місяці «Бістро Пекаря» додає нові страви. Тож варто завітати й скуштувати, – запросила директорка ресторану.

     

    Замов їжу на новорічний стіл

     

    «Бістро Пекаря» здійснює безкоштовну доставку в радіусі 15 км від ресторану при замовленні на суму від 500 грн. Або можна забрати замовлення самостійно:

    📍 Нові Петрівці, вул. Вишгородська, 155
    📞 +38 068 717 0800
    Підписуйтеся на YouTube-канал «Київського моря», щоб не пропустити нові відеосюжети, – https://www.youtube.com/c/КиївськеМоре. А тут про сімейний ресторан у мальовничому куточку дорогою до парку «Межигір’я»:

    © Текст і фото – Марія Саманюк
    Відео – Олександр Ципенюк

    Читайте також

    Час ставити ялинку

    Читати далі

    Прогулянка по незнаному Межигір’ю

    Читати далі

    Сучасні традиції святкування

    Читати далі

    «Червона зона» й нові виклики для мешканців громади

    Читати далі

    Бронетехніка з Нових Петрівців

    Читати далі

    Максим Горобей: «Хочу присідати з вагою 400 кг»

    Читати далі

    Один день із життя поліцейських офіцерів громади

    Читати далі

    Віталій Жаврук: «Ми могли закінчити війну в 2015 році»

    Читати далі

    Корпусні меблі із самого серця Старих Петрівців

    Читати далі

    Лютежу – 1046 років!

    Читати далі

    Не пали, а компостуй! Це просто – зміни відчуй

    Читати далі

    Де знайти сімейного лікаря?

    Читати далі

    У новий рік – із новими надіями та планами!

    Читати далі

    Ювілей реабілітаційного центру в Лютежі

    Читати далі

    Святкові заходи

    Читати далі

    Як уникнути пожежі взимку

    Читати далі

    Графік роботи редакції

    Читати далі

    Сорок ноутбуків – учителям Петрівської громади

    Читати далі

    День відкритих дверей

    Читати далі

    Наші перемоги та досягнення

    Читати далі

    Нові світлофори

    Читати далі

    Буде все: світло, дороги й навіть вода

    Читати далі