Ніжна запіканка з кабачків та курячого фаршу

Рецептів запіканок – безліч. Однак улітку – час готувати страви з кабачків. Ця запіканка з кабачків і курячого фаршу смакуватиме як гарячою, так і холодною. Виходить ніжною, соковитою, смачною
ІНГРЕДІЄНТИ:












СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
На велику терку натерти кабачки. Посолити, перемішати й залишити на 10-15 хвилин.
Дрібно порізати солодкий перець, цибулю та кріп.
Буде смачніше, якщо фарш приготовлений із цілої курки, а не лише з філе. До нього додати сіль, перець і чайну ложку часнику. Радимо використовувати гранульований сухий часник, свіжий може давати надмірний запах. У фарш покласти нарізану цибулю і все перемішати.
З натертого кабачка віджати весь сік. Додати фарш, перець, кріп, яйця. Все перемішати. Форму змастити олією та викласти суміш. Можна розділити все на дві невеликих форми діаметром 20 см або готувати в одній формі.
Зверху змастити сметаною.
Запікати приблизно 35 хвилин за температури 180 градусів. Потім посипати сиром і запікати ще 10-15 хвилин.
Смачного!
Читайте також

Святий Валентин – покровитель закоханих і коханих

Зимування овочів

Замов собі газету!

Козацька піца

Яким буде 2022 рік синього тигра?

Гарбузовий пиріг

Маковія, Спас та Успіння

Шулики – обрядова страва на Маковія

Ніжна запіканка з кабачків та курячого фаршу

Незвичні способи врятуватися від спеки

Як знайти ідеальний табір для дитини

Як відновитися після коронавірусу – поради лікарки-дієтологині

Лютіж проти московського патріархату

Повідом сільраду про пошкодження

Будьте сміливими і підтримуйте одне одного

Чемпіонат з шахів

Потрібен менеджер-продавець

У лідерах зі сплати податків

Час вивішувати прапори

Готуймося до надзвичайних ситуацій

Олексій Кулеба очолив Київську ОДА
