Як смачно замаринувати скумбрію

    Маринована скумбрія – смачна та корисна страва на будь-який випадок життя. Рибу подають до столу, прикрасивши кільцями свіжої цибулі, розмарином, оливками або шматочками лимона.

     

    Інгредієнти:

     

    скумбрія – 2 шт.

    вода – 500 мл

    сіль – 2,5 ст. л.

    цукор – 1 ч. л.

    перець чорний горошком – 10 шт.

    лист лавровий – 3 шт.

     

    Приготування:

     

    Розморожену та очищену рибу нарізати порційними шматочками. Закип’ятити воду, всипати сіль, цукор, перець та лавровий лист. Охолодити. Викласти скумбрію у банку або контейнер, залити розсолом. За 6-8 годин подати до столу. Смачного!

     

    Читайте також

    Статус “дитина війни” — як оформити

    Читати далі

    Кухня Карпат І Лемківщини

    Читати далі

    І в салат, і на волосся

    Читати далі

    Різдвяна випічка від Євгена Клопотенка

    Читати далі

    Осінні пироги від Євгена Клопотенка

    Читати далі

    Обережно – сказ

    Читати далі

    Підозріле не чіпай – рятувальників викликай

    Читати далі

    Біль втрати

    Читати далі

    Як шахраї обдурюють жителів Петрівської громади

    Читати далі

    Б’є чоловік – є захисник

    Читати далі

    Вакцинуйте дитину від кору

    Читати далі

    Гроші на відбудову оселі

    Читати далі

    День, який триває два роки

    Читати далі

    Статус “дитина війни” — як оформити

    Читати далі

    Нагороди для наших героїв

    Читати далі

    Кому і скільки перепаде з бюджету

    Читати далі

    Вже давно назріла мобілізація економіки

    Читати далі

    Кришечки — для протезів, банки — для свічок

    Читати далі

    Петрівчан побільшало

    Читати далі

    «Відремонтували» на кримінал

    Читати далі

    Війна забрала життя ще трьох захисників

    Читати далі

    Проводжаємо 2023 рік

    Читати далі