Три роки – інноваційному заводу в Нових Петрівцях

    Завод «Чанта Маунт» працює 24/7 і за добу виробляє до 30 тонн замороженої хлібобулочної продукції

     

    Потужний індустріальний завод із сучасним європейським оснащенням повного циклу було побудовано з нуля менш ніж за півтора року. «Чанта» став п’ятим підприємством групи компаній «Хлібні інвестиції». До цієї групи також належить «Перший сто­личний хлібозавод», розташований теж у Нових Петрівцях, що реалізує продукцію під брендом «Цар Хліб». ГК «Хлібні інвестиції» посідає тре­тє місце серед найбіль­ших хлібних підприємств України і охоплює понад 8% вітчизняного ринку хлібопродуктів.

     

    У світі 20% об’єму хлібобу­лочної продукції припада­ють на заморожені ви­роби. Щорічне зростання цього сегменту становить 8,5%. В Україні це нова культура споживання, що лише розвивається.

     

    – Передусім – це зручно. Достат­ньо раз закупи­ти партію хліба й покласти в морозилку. А потім дістати й допекти, коли потрібно й скільки потрібно. Таким чином у будь-якій віддаленій точці світу дуже легко і швидко може бути свіжоспече­ний хліб. Цим користуються пекарні, супермаркети, готелі, ресторани, сер­віси доставки їжі в офіси, – пояснила директорка заводу Олена Тараненко.

     

    Свіжоспечені вироби «Чанта Маунт» можна знайти:
    → фірмовий магазин «Цар Хліб» і «Фора» у Нових Петрівцях,
    → «Новус», «Сільпо», «АТБ» у Старих Петрівцях,
    → «Фора» у Лютежі.

     

    В асортименті підприємства при­близно 60 виробів: селянські хліби, чіабати, багети, паве, а від травня цього року також продукція з лист­кового тіста – заморожені круасани, равлики, букле, штруделі, багелі та інші напівфабрикати.

     

    Хліб печуть без додавання цукру, мар­гарину, ароматизаторів та консерван­тів. Мінімум солі, артезіанська вода, власні закваски, борошно з твердих сортів пшениці – простий склад, що легко засвоюється організмом. За­вдяки використанню подової печі з натурального гранітного каменю хліб смакує, як домашній. Потім свіжос­печений виріб трохи охолоджують і піддають шоковому заморожуванню (-35°С). Такий під­хід зберігає смак та структуру хліба, а для тривалого збе­рігання не потре­бує консервантів.

     

    © Текст і фото – Марія Саманюк

     

     

     

    Читайте також

    День відкритих дверей

    Читати далі

    Наші перемоги та досягнення

    Читати далі

    Нові світлофори

    Читати далі

    Буде все: світло, дороги й навіть вода

    Читати далі

    Комунальники готові чистити дороги від снігу

    Читати далі

    Димерський ККП зігріє мешканців у Нових Петрівцях

    Читати далі

    «Лютізька левада» перемогла на GOLDenFest

    Читати далі

    Статистика щодо ситуації у Київській області

    Читати далі

    Відсторонення невакцинованих робітників

    Читати далі

    Три роки – інноваційному заводу в Нових Петрівцях

    Читати далі

    Змагання з армрестлінгу

    Читати далі

    Майстриня нігтьового сервісу

    Читати далі

    День відкритих дверей

    Читати далі

    Наші перемоги та досягнення

    Читати далі

    Нові світлофори

    Читати далі

    Буде все: світло, дороги й навіть вода

    Читати далі

    Комунальники готові чистити дороги від снігу

    Читати далі

    Димерський ККП зігріє мешканців у Нових Петрівцях

    Читати далі

    «Лютізька левада» перемогла на GOLDenFest

    Читати далі

    Статистика щодо ситуації у Київській області

    Читати далі

    Відсторонення невакцинованих робітників

    Читати далі

    Три роки – інноваційному заводу в Нових Петрівцях

    Читати далі