Помідори по-корейськи

У сезон помідорів можна приготувати чудову закуску. Вона має пікантний смак завдяки гострому перцю, часнику і зелені. Іноді в неї додають терту моркву. Обов’язковою умовою є маринування не менше восьми годин, щоб помідори ввібрали в себе весь букет аромату і смаку заправки.
Інгредієнти:
2 кг помідорів
4 болгарських перці
2 головки часнику
2 червоних гострих перці
1 жмутик зелені
Для заправки:
100 г оцту
100 мл олії
100 г цукру
2 ст. л. солі
2 ст. л. готової гірчиці
Приготування:
Для заправки перець, часник, гострий перець перекрутити на м’ясорубці. Додати сіль, цукор, гірчицю, оцет і рослинну олію, дрібно нарізану зелень. Перемішати. Помідори розрізати навпіл і змішати із заправкою.
Щільно закрити посуд кришкою, струснути, перевернути кришкою вниз і прибрати в холодильник. На наступний день перевернути кришкою вгору, тримати в холодильнику.
Читайте також

Помідори по-корейськи

Зміцнення імунітету: які вітаміни потрібно пити восени

П’ять порад правильного догляду за фіалками

Як смачно замаринувати скумбрію

Фрукти, які підвищують гемоглобін

Як зробити компост з опалого листя

Сoуc ткeмaлі

Як вирощувати лимонну траву

Переддіабетичний стан: 5 помітних ознак

Універсальний соус: заготовка на зиму

Ароматерапія для вашої оселі

Науковці довели лікувальні властивості меду

Прокуратура розпочала перевірку законності маєтку Кличка у Лютежі

Жителі Старих Петрівців перекрили рух дорожньої техніки, щоб захистити водогін

Вибори у Петрівській громаді: перші кандидати

Громада села Старі Петрівці звернулася до Президента України

У Лютежі з’являються нові паркани перед водоймою

У Вишгородському районі перевіряють школи і садочки

За забруднення Дніпра планують збільшити штрафи у десятки разів

Вишгородська районна лікарня отримає оновлене приймальне відділення

У Старих Петрівцях відкрито мініфутбольне поле
